Voetmassage

De Thaise voetmassage is een eenvoudige, maar effectieve natuurgeneeskundige massage. De Massage is gebaseerd op de voetreflexologie. Hierbij wordt ervan uitgegaan dat zich ter hoogte van de voeten reflexzones bevinden, deze zijn via energiebanen verbonden met alle organen, klieren en overige lichaamsgebieden. Iedere voetzool komt overeen met een lichaamshelft. Bijvoorbeeld de lever en galblaas zijn alleen op de rechtervoet geprojecteerd, de milt is bijvoorbeeld op de linkervoet geprojecteerd.

Wat wij hiermee proberen te zeggen is dat de voetzool als landkaart van het lichaam wordt gezien. Door de zones op de desbetreffende voet te masseren worden de lichaamsdelen die gelinkt zijn aan die voet geprikkeld. Je kunt de voetmassage daardoor zien als schaduwmassage van het gehele lichaam. Via de zones in de voeten kun je aflezen wat de gesteldheid is van de gelinkte lichaamsdelen.

De Thaise voetmassage zorgt voor een goede doorbloeding en dat is goed voor de bloedsomloop in voeten en onderbenen. Blokkades worden opgeheven waardoor afvalstoffen worden verwijderd en bouwstoffen beter hun weg in het lichaam kunnen vinden. Na een voetmassage heb je een ontspannen gevoel en zal het ook je slaap bevorderen.

1 uur

€45

Meer weten? Of wil jij direct een afspraak maken? Bel dan 0613551320 of druk op de onderstaande knop om een afspraak te maken!

Gouden handen, probeer het en u bent verkocht!

Esther Dijkstra

Een aanrader!

Femke Huisman

Net een heerlijke massage gehad, wat een power heeft die vrouw! Een echte aanrader!

Patricia Klaver

Net de beste massage ever gehad ! Ik raad iedereen aan om dit te doen bij Ning. Mijn bloed en energie stroomt weer door mijn lijf. Wat krijg je waar voor je geld! En nee …voor de grapjassen onder jullie, geen happy ending… wel een happy person !!! Echt doen….!!!

Martine Visser Cuperus

Heerlijk bij Ning geweest, was super! Over veertien dagen weer!

Grietje Hesselius

Vorige week een medium massage gehad voor 2 uurtjes. Heerlijk ontspannen daar weggekomen. Echt de moeite waard om er naar toe te gaan!

Aukje Kuiken-Hoeksma

Voor mij was dit een eerste keer maar zeker niet de laatste.Goede stevige massage,Ning heeft veel kracht in haar handen. Ik heb de massage als heel goed ervaren, het is zeker niet pijnvrij maar het helpt echt heel goed en het is zeker een aanrader.

Joan Fletcher

Al jaren last van rugpijn, de Traditionele Thaise Massage van Ning is echt een uitkomst voor mij! Gewoon top!

Wiebe Leistra

Vaak last van hoofdpijn, na de Anti-Migraine massage van Ning gaat het stukken beter en hoef ik geen pijnstillers meer te slikken!

Baukje Ammerlaan