Cadeaubonnen

Cadeaubon
45

Kies voor onze cadeaubon om iemand te verassen, leuk voor bijvoorbeeld verjaardagen of gewoon voor je partner. Je kunt deze cadeaubon inruilen voor alle massages, alleen bij de kruidenstempel massage geldt deze cadeaubon als een korting van 35 euro. Je hebt met deze cadeaubon recht op 1 uur massage.

Cadeaubon Kruidenstempel
55
Kies voor onze cadeaubon kruidenstempel om iemand te verassen, leuk voor bijvoorbeeld verjaardagen of gewoon voor je partner. Je kunt deze cadeaubon inruilen voor een kruidenstempel massage. Je hebt met deze cadeaubon recht op 1 uur massage

De massage wordt gegeven in combinatie met de Olie Relax Massage.

Gouden handen, probeer het en u bent verkocht!

Esther Dijkstra

Een aanrader!

Femke Huisman

Net een heerlijke massage gehad, wat een power heeft die vrouw! Een echte aanrader!

Patricia Klaver

Net de beste massage ever gehad ! Ik raad iedereen aan om dit te doen bij Ning. Mijn bloed en energie stroomt weer door mijn lijf. Wat krijg je waar voor je geld! En nee …voor de grapjassen onder jullie, geen happy ending… wel een happy person !!! Echt doen….!!!

Martine Visser Cuperus

Heerlijk bij Ning geweest, was super! Over veertien dagen weer!

Grietje Hesselius

Vorige week een medium massage gehad voor 2 uurtjes. Heerlijk ontspannen daar weggekomen. Echt de moeite waard om er naar toe te gaan!

Aukje Kuiken-Hoeksma

Voor mij was dit een eerste keer maar zeker niet de laatste.Goede stevige massage,Ning heeft veel kracht in haar handen. Ik heb de massage als heel goed ervaren, het is zeker niet pijnvrij maar het helpt echt heel goed en het is zeker een aanrader.

Joan Fletcher

Al jaren last van rugpijn, de Traditionele Thaise Massage van Ning is echt een uitkomst voor mij! Gewoon top!

Wiebe Leistra

Vaak last van hoofdpijn, na de Anti-Migraine massage van Ning gaat het stukken beter en hoef ik geen pijnstillers meer te slikken!

Baukje Ammerlaan