Duo Massage

Vanaf mei 2017 is een Duo Massage ook mogelijk bij Ning Thai Wellness Massage. Deze massage is op werkdagen mogelijk van 10:00 uur tot 20:00 uur en op zaterdagen van 10:00 t/m 17:00 uur.

Er kan gekozen worden uit de volgende massages.

-Traditionele Thaise Massage
-Olie Relax Massage
-Voetmassage
-Anti-Migraine Massage
-Kruidenstempelmassage
-Schouder/Nek/Hoofdmassage

Zijn jullie een stel, gewoon vriend of vriendin of een ander duo en hebben jullie zin in een ontspannende en helende Massage? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel: 0613551320

Je mag natuurlijk ook gewoon langs komen om een afspraak te maken! Of plan nu direct een afspraak in door op de onderstaande knop te klikken/drukken.

De prijs voor deze massage is €90 euro voor twee pers.

Voor een kruidenstempelmassage komt er €10,= p.p. bij.

Gouden handen, probeer het en u bent verkocht!

Esther Dijkstra

Een aanrader!

Femke Huisman

Net een heerlijke massage gehad, wat een power heeft die vrouw! Een echte aanrader!

Patricia Klaver

Net de beste massage ever gehad ! Ik raad iedereen aan om dit te doen bij Ning. Mijn bloed en energie stroomt weer door mijn lijf. Wat krijg je waar voor je geld! En nee …voor de grapjassen onder jullie, geen happy ending… wel een happy person !!! Echt doen….!!!

Martine Visser Cuperus

Heerlijk bij Ning geweest, was super! Over veertien dagen weer!

Grietje Hesselius

Vorige week een medium massage gehad voor 2 uurtjes. Heerlijk ontspannen daar weggekomen. Echt de moeite waard om er naar toe te gaan!

Aukje Kuiken-Hoeksma

Voor mij was dit een eerste keer maar zeker niet de laatste.Goede stevige massage,Ning heeft veel kracht in haar handen. Ik heb de massage als heel goed ervaren, het is zeker niet pijnvrij maar het helpt echt heel goed en het is zeker een aanrader.

Joan Fletcher

Al jaren last van rugpijn, de Traditionele Thaise Massage van Ning is echt een uitkomst voor mij! Gewoon top!

Wiebe Leistra

Vaak last van hoofdpijn, na de Anti-Migraine massage van Ning gaat het stukken beter en hoef ik geen pijnstillers meer te slikken!

Baukje Ammerlaan