Onze Massages

Traditionele Thaise Massage

Bij Ning Thai Wellness Massage kun je terecht voor een Traditionele Thaise Massage. Deze massage is 2500 jaar geleden overgebracht van India naar Thailand. De massage is een onderdeel van de Thaise geneeskunde volgens de lijfarts van Boeddha. Deze werd vroeger uitgeoefend in de Wats (tempels en kloosters). De Traditionele Thaise Massage is niet zomaar een massage, het is meer dan gewone massage. De energiebanen in het lichaam worden gestimuleerd door middel van rustige bewegingen, acuperessuur, rekken en masseren. Tijdens deze massage worden handpalm, duim en elleboogtechnieken ingezet om lichaam en geest te harmoniseren en om blokkades op te heffen. Het doel van deze massage is het voorkomen en verminderen van rug, nek en schouderklachten, het maakt de spieren en gewrichten soepel. Je komt terecht in Thaise Sferen!

45per uur
Traditionele Thaise Massage

Olie Relax Massage

De Olie Relax Massage laat je helemaal tot rust komen, de massage pakt chronische pijn en andere lichamelijke ongemakken niet aan en kan dus niet gezien worden als therapeutische behandeling. De Olie Relax Massage is te vergelijken met de klassieke Zweedse Massage waarbij de masseur glijdende en vloeiende bewegingen maakt. Ontspanning is het voornamelijke doel van deze massage en daarom zullen de bewegingen van de masseur licht en extra langzaam zijn.

Zoals de naam het al zegt kan er olie gebruikt worden tijdens deze massage, wij maken gebruik van hoogwaardige olie die kan bijdragen aan het herstel van de energetische balans en zorgt voor extra ontspanning. Er kan ook gekozen worden voor “gewone” geurloze massageolie, deze massageolie zorgt ervoor dat het lichaam gladder wordt waardoor de massage soepeler verloopt.

45per uur
Olie Relax Massage

Voetmassage

De Thaise voetmassage is een eenvoudige, maar effectieve natuurgeneeskundige massage. De Massage is gebaseerd op de voetreflexologie. Hierbij wordt ervan uitgegaan dat zich ter hoogte van de voeten reflexzones bevinden, deze zijn via energiebanen verbonden met alle organen, klieren en overige lichaamsgebieden. Iedere voetzool komt overeen met een lichaamshelft. Bijvoorbeeld de lever en galblaas zijn alleen op de rechtervoet geprojecteerd, de milt is bijvoorbeeld op de linkervoet geprojecteerd.

Wat wij hiermee proberen te zeggen is dat de voetzool als landkaart van het lichaam wordt gezien. Door de zones op de desbetreffende voet te masseren worden de lichaamsdelen die gelinkt zijn aan die voet geprikkeld. Je kunt de voetmassage daardoor zien als schaduwmassage van het gehele lichaam. Via de zones in de voeten kun je aflezen wat de gesteldheid is van de gelinkte lichaamsdelen.

De Thaise voetmassage zorgt voor een goede doorbloeding en dat is goed voor de bloedsomloop in voeten en onderbenen. Blokkades worden opgeheven waardoor afvalstoffen worden verwijderd en bouwstoffen beter hun weg in het lichaam kunnen vinden. Na een voetmassage heb je een ontspannen gevoel en zal het ook je slaap bevorderen.

45per uur
Voetmassage

Anti-Migraine Massage

Wanneer je vaak last van migraine en gewone hoofdpijn hebt dan is de Anti-Migraine Massage zeker aan te raden. Artsen uit het oosten en westen raden een massage bij migraine aan, maar dit is om verschillende redenen. Westerse artsen zijn er van overtuigd dat hoofdpijn ontstaat omdat er een hele verzameling spiertjes die de huid tegen het hoofd houden te strak worden. Wanneer er een massage uitgevoerd wordt dan worden deze spiertjes weer ontspannen en zal de hoofdpijn verdwijnen.

Oosterse artsen beweren dat hoofdpijn ontstaat door energie die vast zit rondom het hoofd, de energiestroom is nodig voor een goede gezondheid en deze wordt op dat moment dus verstoord. Ze geloven dat een massage de pijn verlicht en de energiestroom weer op gang brengt, dit zorgt voor het verdwijnen van de hoofdpijn. Medicatie is op lange termijn niet de juiste oplossing voor het laten verdwijnen van de hoofdpijn. Het is eigenlijk het negeren van de hoofdpijn.

De Anti-Migraine Massage is een natuurlijke manier om de pijn te laten verdwijnen. Mensen die jaren lang met migraine aanvallen en andere hoofdpijn rondlopen zullen verbaasd zijn over het effect van deze massage. Het is mogelijk dat de massage meerdere keren uitgevoerd moet worden.

45per uur
Anti-Migraine Massage

Kruidenstempelmassage

Wanneer jij last hebt van stress is de Kruidenstempelmassage echt iets voor jou. Het helpt de dagelijkse spanning los te laten en maakt je vrij van stress. De massage wordt uitgevoerd met warme kruidenkussentjes die bestaan uit activerende, reinigende en ontspannende kruiden. Zoals kamille, lavendel, melisse en rozenblaadjes. De Kruidenstempelmassage zal jouw lichaam en geest verwennen en tot rust laten komen. Voor de huid is deze massage een weldaad, het is zeer geschikt om vermoeidheid, stress en spanning te verminderen en zelfs te voorkomen.

Het is zoals al onze massages een natuurlijke manier van genezing en is de beste vervanging voor chemische medicatie, die de pijn alleen negeren en het probleem dus niet grondig oplossen.

55per uur icm olie relax massage
Kruidenstempelmassage (Vanaf 1 Maart 2017)

Schouder/Hoofdmassage

De Schouder/Nek/Hoofdmassage zoals het eigenlijk heet is de perfecte massage voor wanneer je spanning en stress wil verliezen. De schouders, nek en hoofd zijn plaatsen waar veel spanningsklachten voorkomen. De spanning wordt vast gehouden op deze lichaamsdelen bij psychische of fysieke overbelasting. Tijdens een relatie of tijdens je werk kun je letterlijk een last op je schouders dragen. Wanneer je veel achter een computer zit op de verkeerde manier kun je ook last krijgen van vast zittende nek en schouderspieren. Dit kan bijvoorbeeld hoofdpijn en andere pijnklachten veroorzaken.

Deze massage heft blokkades in de spieren op en zorgt voor een goede doorstroom van de energie. De massage zorgt ervoor dat je lichamelijk en geestelijk weer heerlijk kunt ontspannen.

45per uur
Schouder/ Nek/ Hoofdmassage

Wij doen niet aan erotische massages, vragen hierover worden ook niet op prijs gesteld!

Wij doen alleen massages voor vrouwen, mannen alleen bij DUO Massages.

Tijdens de massage is ondergoed dragen verplicht!

Gouden handen, probeer het en u bent verkocht!

Esther Dijkstra

Een aanrader!

Femke Huisman

Net een heerlijke massage gehad, wat een power heeft die vrouw! Een echte aanrader!

Patricia Klaver

Net de beste massage ever gehad ! Ik raad iedereen aan om dit te doen bij Ning. Mijn bloed en energie stroomt weer door mijn lijf. Wat krijg je waar voor je geld! En nee …voor de grapjassen onder jullie, geen happy ending… wel een happy person !!! Echt doen….!!!

Martine Visser Cuperus

Heerlijk bij Ning geweest, was super! Over veertien dagen weer!

Grietje Hesselius

Vorige week een medium massage gehad voor 2 uurtjes. Heerlijk ontspannen daar weggekomen. Echt de moeite waard om er naar toe te gaan!

Aukje Kuiken-Hoeksma

Voor mij was dit een eerste keer maar zeker niet de laatste.Goede stevige massage,Ning heeft veel kracht in haar handen. Ik heb de massage als heel goed ervaren, het is zeker niet pijnvrij maar het helpt echt heel goed en het is zeker een aanrader.

Joan Fletcher

Al jaren last van rugpijn, de Traditionele Thaise Massage van Ning is echt een uitkomst voor mij! Gewoon top!

Wiebe Leistra

Vaak last van hoofdpijn, na de Anti-Migraine massage van Ning gaat het stukken beter en hoef ik geen pijnstillers meer te slikken!

Baukje Ammerlaan