Wie is Ning?

Ning Thai Wellness Massage wordt gerund door Ning Sujinda Boonyung. Zij voert alle massages uit en heeft al meer dan 10 jaar ervaring. Ning is gecertificeerd en in combinatie met haar ervaring kun je rekenen op massages van zeer professioneel niveau. De afgelopen jaren heeft zij in Dubai gewerkt en is nu haar eigen salon gestart in Sexbierum.

De salon is gevestigd in het pand van Pand 28 en massages worden gedaan op afspraak. Het is mogelijk om telefonisch en via deze website een afspraak in te plannen. Je kunt ook binnen lopen bij Pand 28 om een afspraak in te plannen. Indien mogelijk kan de massage direct plaats vinden.

Ning Thai Wellness Massage combineert een professionele werkwijze met de warme Thaise sfeer. Wanneer je de salon binnenkomt zul je direct de Thaise sfeer proeven en even vergeten dat je gewoon in Sexbierum bent.

Wij doen niet aan erotische massages, vragen hierover worden ook niet op prijs gesteld!

Gouden handen, probeer het en u bent verkocht!

Esther Dijkstra

Een aanrader!

Femke Huisman

Net een heerlijke massage gehad, wat een power heeft die vrouw! Een echte aanrader!

Patricia Klaver

Net de beste massage ever gehad ! Ik raad iedereen aan om dit te doen bij Ning. Mijn bloed en energie stroomt weer door mijn lijf. Wat krijg je waar voor je geld! En nee …voor de grapjassen onder jullie, geen happy ending… wel een happy person !!! Echt doen….!!!

Martine Visser Cuperus

Heerlijk bij Ning geweest, was super! Over veertien dagen weer!

Grietje Hesselius

Vorige week een medium massage gehad voor 2 uurtjes. Heerlijk ontspannen daar weggekomen. Echt de moeite waard om er naar toe te gaan!

Aukje Kuiken-Hoeksma

Voor mij was dit een eerste keer maar zeker niet de laatste.Goede stevige massage,Ning heeft veel kracht in haar handen. Ik heb de massage als heel goed ervaren, het is zeker niet pijnvrij maar het helpt echt heel goed en het is zeker een aanrader.

Joan Fletcher

Al jaren last van rugpijn, de Traditionele Thaise Massage van Ning is echt een uitkomst voor mij! Gewoon top!

Wiebe Leistra

Vaak last van hoofdpijn, na de Anti-Migraine massage van Ning gaat het stukken beter en hoef ik geen pijnstillers meer te slikken!

Baukje Ammerlaan