Traditionele Thaise Massage

Bij Ning Thai Wellness Massage kun je terecht voor een Traditionele Thaise Massage. Deze massage is 2500 jaar geleden overgebracht van India naar Thailand. De massage is een onderdeel van de Thaise geneeskunde volgens de lijfarts van Boeddha. Deze werd vroeger uitgeoefend in de Wats (tempels en kloosters). De Traditionele Thaise Massage is niet zomaar een massage, het is meer dan gewone massage. De energiebanen in het lichaam worden gestimuleerd door middel van rustige bewegingen, acuperessuur, rekken en masseren. Tijdens deze massage worden handpalm, duim en elleboogtechnieken ingezet om lichaam en geest te harmoniseren en om blokkades op te heffen. Het doel van deze massage is het voorkomen en verminderen van rug, nek en schouderklachten, het maakt de spieren en gewrichten soepel.

1 uur

€45

Meer weten? Of wil jij direct een afspraak maken? Bel dan 0613551320 of druk op de onderstaande knop om een afspraak te maken!

Gouden handen, probeer het en u bent verkocht!

Esther Dijkstra

Een aanrader!

Femke Huisman

Net een heerlijke massage gehad, wat een power heeft die vrouw! Een echte aanrader!

Patricia Klaver

Net de beste massage ever gehad ! Ik raad iedereen aan om dit te doen bij Ning. Mijn bloed en energie stroomt weer door mijn lijf. Wat krijg je waar voor je geld! En nee …voor de grapjassen onder jullie, geen happy ending… wel een happy person !!! Echt doen….!!!

Martine Visser Cuperus

Heerlijk bij Ning geweest, was super! Over veertien dagen weer!

Grietje Hesselius

Vorige week een medium massage gehad voor 2 uurtjes. Heerlijk ontspannen daar weggekomen. Echt de moeite waard om er naar toe te gaan!

Aukje Kuiken-Hoeksma

Voor mij was dit een eerste keer maar zeker niet de laatste.Goede stevige massage,Ning heeft veel kracht in haar handen. Ik heb de massage als heel goed ervaren, het is zeker niet pijnvrij maar het helpt echt heel goed en het is zeker een aanrader.

Joan Fletcher

Al jaren last van rugpijn, de Traditionele Thaise Massage van Ning is echt een uitkomst voor mij! Gewoon top!

Wiebe Leistra

Vaak last van hoofdpijn, na de Anti-Migraine massage van Ning gaat het stukken beter en hoef ik geen pijnstillers meer te slikken!

Baukje Ammerlaan