Olie Relax Massage

De Olie Massage laat je helemaal tot rust komen, de massage pakt chronische pijn en andere lichamelijke ongemakken niet aan en kan dus niet gezien worden als een therapeutische behandeling. De Olie Massage is te vergelijken met de klassieke Zweedse Massage waarbij de masseur glijdende en vloeiende bewegingen maakt. De ontspanning is het voornamelijke doel van deze massage, en daarom zullen de bewegingen van de masseur licht en extra langzaam zijn.

Zoals de naam het al zegt kan er olie gebruikt worden tijdens deze massage, wij maken gebruik van hoogwaardige olie. Die kan bijdragen aan het herstel van de energetische balans en zorgt voor extra ontspanning. Er kan ook gekozen worden voor “gewone” geurloze massageolie. Deze massageolie zorgt ervoor dat het lichaam gladder wordt waardoor de massage soepeler verloopt.

1 uur

€45

Meer weten? Of wil jij direct een afspraak maken? Bel dan 0613551320 of druk op de onderstaande knop om een afspraak te maken!

Gouden handen, probeer het en u bent verkocht!

Esther Dijkstra

Een aanrader!

Femke Huisman

Net een heerlijke massage gehad, wat een power heeft die vrouw! Een echte aanrader!

Patricia Klaver

Net de beste massage ever gehad ! Ik raad iedereen aan om dit te doen bij Ning. Mijn bloed en energie stroomt weer door mijn lijf. Wat krijg je waar voor je geld! En nee …voor de grapjassen onder jullie, geen happy ending… wel een happy person !!! Echt doen….!!!

Martine Visser Cuperus

Heerlijk bij Ning geweest, was super! Over veertien dagen weer!

Grietje Hesselius

Vorige week een medium massage gehad voor 2 uurtjes. Heerlijk ontspannen daar weggekomen. Echt de moeite waard om er naar toe te gaan!

Aukje Kuiken-Hoeksma

Voor mij was dit een eerste keer maar zeker niet de laatste.Goede stevige massage,Ning heeft veel kracht in haar handen. Ik heb de massage als heel goed ervaren, het is zeker niet pijnvrij maar het helpt echt heel goed en het is zeker een aanrader.

Joan Fletcher

Al jaren last van rugpijn, de Traditionele Thaise Massage van Ning is echt een uitkomst voor mij! Gewoon top!

Wiebe Leistra

Vaak last van hoofdpijn, na de Anti-Migraine massage van Ning gaat het stukken beter en hoef ik geen pijnstillers meer te slikken!

Baukje Ammerlaan