Kruidenstempelmassage

Wanneer jij last hebt van stress is de Kruidenstempelmassage echt iets voor jou. Het helpt de dagelijkse spanning los te laten en maakt je vrij van stress. De massage wordt uitgevoerd met warme kruidenkussentjes die bestaan uit activerende, reinigende en ontspannende kruiden. Zoals kamille, lavendel, melisse en rozenblaadjes. De Kruidenstempelmassage zal jouw lichaam en geest verwennen en tot rust laten komen. Voor de huid is deze massage een weldaad, het is zeer geschikt om vermoeidheid, stress en spanning te verminderen en zelfs te voorkomen.

Het is zoals al onze massages een natuurlijke manier van genezing en is de beste vervanging voor chemische medicatie, die de pijn alleen negeren en het probleem dus niet grondig oplossen. De massage wordt gegeven in combinatie met de Olie Relax Massage. Lees meer over de Olie Relax Massage door HIER te klikken.

Beschikbaar vanaf 1 maart 2017!

1 uur

€55.=

Meer weten? Of wil jij direct een afspraak maken? Bel dan 0613551320 of druk op de onderstaande knop om een afspraak te maken!

Gouden handen, probeer het en u bent verkocht!

Esther Dijkstra

Een aanrader!

Femke Huisman

Net een heerlijke massage gehad, wat een power heeft die vrouw! Een echte aanrader!

Patricia Klaver

Net de beste massage ever gehad ! Ik raad iedereen aan om dit te doen bij Ning. Mijn bloed en energie stroomt weer door mijn lijf. Wat krijg je waar voor je geld! En nee …voor de grapjassen onder jullie, geen happy ending… wel een happy person !!! Echt doen….!!!

Martine Visser Cuperus

Heerlijk bij Ning geweest, was super! Over veertien dagen weer!

Grietje Hesselius

Vorige week een medium massage gehad voor 2 uurtjes. Heerlijk ontspannen daar weggekomen. Echt de moeite waard om er naar toe te gaan!

Aukje Kuiken-Hoeksma

Voor mij was dit een eerste keer maar zeker niet de laatste.Goede stevige massage,Ning heeft veel kracht in haar handen. Ik heb de massage als heel goed ervaren, het is zeker niet pijnvrij maar het helpt echt heel goed en het is zeker een aanrader.

Joan Fletcher

Al jaren last van rugpijn, de Traditionele Thaise Massage van Ning is echt een uitkomst voor mij! Gewoon top!

Wiebe Leistra

Vaak last van hoofdpijn, na de Anti-Migraine massage van Ning gaat het stukken beter en hoef ik geen pijnstillers meer te slikken!

Baukje Ammerlaan