Hoofd Schouder en Nekmassage

De Hoofd Schouder en Nekmassage is de perfecte massage voor wanneer je spanning en stress wil verliezen. De schouders, nek en hoofd zijn plaatsen waar veel spanningsklachten voorkomen. De spanning wordt vast gehouden op deze lichaamsdelen bij psychische of fysieke overbelasting. Tijdens een relatie of tijdens je werk kun je letterlijk een last op je schouders dragen. Wanneer je veel achter een computer zit op de verkeerde manier kun je ook last krijgen van vast zittende nek en schouderspieren. Dit kan bijvoorbeeld hoofdpijn en andere pijnklachten veroorzaken.

Deze massage heft blokkades in de spieren op en zorgt voor een goede doorstroom van de energie. De massage zorgt ervoor dat je lichamelijk en geestelijk weer heerlijk kunt ontspannen.

1 uur

€45.=

Meer weten? Of wil jij direct een afspraak maken? Bel dan 0613551320 of druk op de onderstaande knop om een afspraak te maken!

Gouden handen, probeer het en u bent verkocht!

Esther Dijkstra

Een aanrader!

Femke Huisman

Net een heerlijke massage gehad, wat een power heeft die vrouw! Een echte aanrader!

Patricia Klaver

Net de beste massage ever gehad ! Ik raad iedereen aan om dit te doen bij Ning. Mijn bloed en energie stroomt weer door mijn lijf. Wat krijg je waar voor je geld! En nee …voor de grapjassen onder jullie, geen happy ending… wel een happy person !!! Echt doen….!!!

Martine Visser Cuperus

Heerlijk bij Ning geweest, was super! Over veertien dagen weer!

Grietje Hesselius

Vorige week een medium massage gehad voor 2 uurtjes. Heerlijk ontspannen daar weggekomen. Echt de moeite waard om er naar toe te gaan!

Aukje Kuiken-Hoeksma

Voor mij was dit een eerste keer maar zeker niet de laatste.Goede stevige massage,Ning heeft veel kracht in haar handen. Ik heb de massage als heel goed ervaren, het is zeker niet pijnvrij maar het helpt echt heel goed en het is zeker een aanrader.

Joan Fletcher

Al jaren last van rugpijn, de Traditionele Thaise Massage van Ning is echt een uitkomst voor mij! Gewoon top!

Wiebe Leistra

Vaak last van hoofdpijn, na de Anti-Migraine massage van Ning gaat het stukken beter en hoef ik geen pijnstillers meer te slikken!

Baukje Ammerlaan