Anti Migraine Massage

Wanneer je vaak last van migraine en gewone hoofdpijn hebt dan is de Anti Migraine Massage zeker aan te raden. Artsen uit het oosten en westen raden een massage bij migraine aan. Maar dit is om verschillende redenen, westerse artsen zijn er van overtuigd dat hoofdpijn ontstaat omdat er een hele verzameling spiertjes de huid te strak aantrekken. Wanneer er een massage uitgevoerd wordt dan worden deze spiertjes weer ontspannen en zal de hoofdpijn verdwijnen.

Oosterse artsen beweren dat hoofdpijn ontstaat door energie die vast zit rondom het hoofd. De energiestroom is nodig voor een goede gezondheid en deze wordt op dat moment dus verstoord. Ze geloven dat een massage de pijn verlicht en de energiestroom weer op gang brengt. Dit zorgt voor het verdwijnen van de hoofdpijn. Medicatie is op lange termijn niet de juiste oplossing voor het laten verdwijnen van de hoofdpijn. Het is eigenlijk het negeren van de hoofdpijn.

De Anti Migraine Massage is een natuurlijke manier om de pijn te laten verdwijnen. Mensen die jaren lang met migraine aanvallen en andere hoofdpijn rondlopen zullen verbaasd zijn over het effect van deze massage. Het is mogelijk dat de massage meerdere keren uitgevoerd moet worden.

1 uur

€45

Meer weten? Of wil jij direct een afspraak maken? Bel dan 0613551320 of druk op de onderstaande knop om een afspraak te maken!

Gouden handen, probeer het en u bent verkocht!

Esther Dijkstra

Een aanrader!

Femke Huisman

Net een heerlijke massage gehad, wat een power heeft die vrouw! Een echte aanrader!

Patricia Klaver

Net de beste massage ever gehad ! Ik raad iedereen aan om dit te doen bij Ning. Mijn bloed en energie stroomt weer door mijn lijf. Wat krijg je waar voor je geld! En nee …voor de grapjassen onder jullie, geen happy ending… wel een happy person !!! Echt doen….!!!

Martine Visser Cuperus

Heerlijk bij Ning geweest, was super! Over veertien dagen weer!

Grietje Hesselius

Vorige week een medium massage gehad voor 2 uurtjes. Heerlijk ontspannen daar weggekomen. Echt de moeite waard om er naar toe te gaan!

Aukje Kuiken-Hoeksma

Voor mij was dit een eerste keer maar zeker niet de laatste.Goede stevige massage,Ning heeft veel kracht in haar handen. Ik heb de massage als heel goed ervaren, het is zeker niet pijnvrij maar het helpt echt heel goed en het is zeker een aanrader.

Joan Fletcher

Al jaren last van rugpijn, de Traditionele Thaise Massage van Ning is echt een uitkomst voor mij! Gewoon top!

Wiebe Leistra

Vaak last van hoofdpijn, na de Anti-Migraine massage van Ning gaat het stukken beter en hoef ik geen pijnstillers meer te slikken!

Baukje Ammerlaan